Interviu cu Pierre Lambicchi, cu privire la istorica deplasare la Londra

vineri, 9 octombrie 2009

Or.'. Londra, Regatul Unit. În cursul zilei de azi, 9 octombrie 2009, publicaţia Le Petit Journal a obţinut de la Marele Maestru Pierre Lambichi un interviu. Interviul acordat are loc în contextul istoric al deplasării Marelui Maestru al Marelui Orient în Anglia.
Este a patra oară în aceşti ultimi 200 de ani, când Marele Maestru al GOdF se deplasează în Anglia. Întrebat de ce se deplasează la Londra, Lambicchi răspunde: "Trebuie să mă deplasez, în semn de respect pentru cei 110 ani ai Lojii Hiram". Pentru cei care vor să afle mai mult, dar care vorbesc şi limba lui Racine, vă invit să citiţi interviul pe Le Monde Maçonnique, accesând: INTERVIEW - Le Grand Maître du Grand Orient de France à Londres demain
(Aş dori să fac o paranteză şi să vă povestesc că, citind articolul chiar pe pagina virtuală publicaţiei Le Petit Journal, am observat ceva care mi-a atras atenţia în mod deosebit. O imagine animată care anunţa faptul că Cercul Dramatic Francez va pune în scenă, la Steiner Theatre, din Londra, piesa Le Roi se meurt a lui Eugen Ionescu (cunoscut şi sub numele de Ionesco). Am ţinut să vă împărtăşesc acest lucru deoarece sentimenul avut a fost unul foarte plăcut.)
Fratele Fondator

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica