Marea Lojă Regulară a României a obţinut două dintre cele mai importante demnităţi în cadrul Înaltului Consiliu Masonic Mamă a Lumii

marți, 6 octombrie 2009

Or.'. Bucureşti, România. Conform comunicatului de presă emis de Marele Secretariat al Marii Loji Regulare a României (Comunicat - Marea Lojă Regulară a României - 6 octombrie 2009) astăzi, 6 octombrie, a fost anunţată participarea MLRR la "reuniunea internaţională a Marilor Loji Regulare din întreaga lume, care a avut loc la Lima – Peru în perioada 25-27 septembrie 2009".

Cu această ocazie, delegaţia română, condusă de Prea Respectabilul Mare Maestru Dorian Orz, a fost anunţată de obţinerea a "două posturi importante din conducerea Înaltului Consiliu Masonic Mamă a Lumii". Comunicatul se încheie prin: "Este foarte important de menţionat faptul că Masoneria Română nu a deţinut niciodată de la înfiinţare şi până în zilele noastre funcţii de conducere în masoneria mondială la un asemenea nivel. Este pentru prima dată când România are onoarea de a fi reprezentată la cel mai înalt nivel în Consiliul Marilor Loji Regulare ale Lumii. Aceasta trebuie să ne dea mai multă încredere în viitoarea Construcţie modernă a noii societăţi române".

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica