David Cameron este rudă îndepărtată a Marelui Maestru al Marii Loji Unite a Angliei

miercuri, 12 mai 2010

Or.'. Londra, Regatul Unit. Ieri seară, BBC World Service anunţa desemnarea lui David Cameron, de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în calitate de Premier Constituţional.
Încă din campania electorală asupra, Excelenţei Sale, domnul Prim-ministru Cameron, planau "suspiciuni" că este membru al Ordinului. Agenţia de Presă Masonică din România informează asupra faptului că domnul Cameron are un grad foarte îndepărtat de rudenie cu Alteţa Sa Regală, Ducele de Kent, Mare Maestru al Marii Loji Unite a Angliei, dar şi cu Majestatea Sa Regina, fiind stră-stră-stră-stră-strănepotul Majestăţii Sale, Regele William al IV-lea. Menţionăm faptul că legătura de rudenie nu este un lucru neobişnuit, mai ales într-o societate precum cea londoneză.

De asemenea, APMR menţionează faptul că în data de 28 octombrie 6008/2008, domnul Cameron a găzduit un eveniment masonic la Palatul Westminster. Este vorba despre "Ceaiul" organizat în cinstea Surorilor de la West Oxfordshire. Evenimentul a fost organizat în sufrageria C, acolo unde erau aşteptaţi 14 invitaţi.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica