Agenţia de Presă Masonică din România ar putea deschide un nou capitol de negocieri în Italia

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Or.'. Bucureşti, România. În urma discuţiilor purtate astăzi de Secretarul General al APMR cu Cancelarul pentru Afaceri Externe, cei doi au ajuns la un acord comun de a încerca să deschidă un nou capitol de negocieri în Italia. Cei doi consideră că totul a ajuns până aici deoarece partenerii italieni cu care au început discuţiile nu au aplicat nicio acţiune pentru a reglementa standardele lor naţionale şi internaţionale.

Ca urmare a acesi lucru, Secretarul General al APMR a cerut astăzi Cancelarului pentru Afaceri Externe să demareze procedura de începere a unor noi negocieri în Italia. "Consider că există o mare şansă să avem o colaborare la nivel naţional şi internaţional în Italia. Deja există un canal de comunicare oficial de câteva luni de zile, iar acesta a avut şi rezultate diplomatice", a declarat Cancelarul pentru Afaceri Externe al APMR.

"Indiferent de problemele cu care se confruntă, nu ar fi trebuit să neglijeze relaţia cu APMR. Ar fi trebuit măcar să informeze oficial care este situaţia şi să ceară o amânare a aplicării măsurilor recomandate de noi în septembrie 2010", a declarat Secretarul General al Agenţiei de Presă Masonică din România.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica