Astăzi au avut loc ultimele conferinţe de la Istanbul

miercuri, 26 ianuarie 2011

Or.'. Istanbul, Turcia. Astăzi au avut loc ultimele două conferinţe organizate de Departamentul de Stat al S.U.A. în colaborare cu KAGIDER în Istanbul. Prima conferinţă a început la ora 9:30 şi a vizat importanţa femeilor în dezvoltarea socială şi politică într-un stat. Intervenţia APMR a vizat femeile care au fost alese preşedinte în ţările lor (Cum explicaţi faptul că ţări precum Argentina, Chile, Brazilia etc au ca preşedinte o femeie şi nu un bărbat? Are legătură cu educaţia socială? Ce putem învăţa de la aceste ţări?).

Cele trei invitate au menţionat faptul că foarte multe femei din America Latină ocupă funcţii de conducere, dar că acest lucru nu modifică statutul femeilor în societate.

Ultima conferinţă (Leadership în compania, comunitatea şi regiunea ta) a început la ora 11:00 şi durat până la ora 12:30. Printre invitaţi s-au aflat: Lorraine Hariton (Reprezentant Special pentru Afaceri şi Comerţ al Departamentului de Stat din S.U.A.), Rena Safaraliyeva şi Jeffry Avina (Microsoft).


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica