Vizita oficială a Secretarului General APMR în Statele Unite ale Americii

miercuri, 12 ianuarie 2011

Or.'. Washington, Statele Unite ale Americii. Vizita oficială în Statele Unite a Secretarului General al Agenţiei de Presă Masonică din România continuă. În cursul zilei de 10 a avut loc întâlnirea din cadrul Congresului şi Senatului american, fiind urmată de o cină oficială oferită în cinstea Secretarului General. De asemenea, discuţiile purtate pe tema mediului înconjurător, a culturii şi, bineînţeles, a Masoneriei, au avut loc cu uşile închise.

În data de 11 ianuarie a avut loc vizita oficială la Biblioteca Congresului, acolo unde au fost studiate documente istorice relaţionate cu viaţa masonică română şi cu viaţa masonilor români. De asemenea, au avut loc şi câteva întrevederi formale şi informale.


În data de 12 ianuarie Secretarul General se va afla la New York unde va discuta preluarea infrastructurii CIM (Centrul Informativ Masonic) de către APMR.

Vineri, 14 ianuarie 2011, Agenţia de Presă Masonică din România va participa la conferinţa internaţională "Gendered Poverty and Access to Education: Perspectives of Domestic and International Challenges".

În data de 16 ianuarie 2011 se va încheia vizita oficială în Statele Unite ale Americii şi vor începe pregătirile pentru restructurarea PMI Salvează Planeta şi pentru lansarea internaţională a PMI APMR Cultural.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica