Agenţia de Presă Masonică din România lansează o nouă iniţiativă: "Tânărul, viitorul României"

miercuri, 9 martie 2011

Or.'. Bucureşti, România. Plecând de la premisa că tineretul este viitorul unei societăţi, Secretarul General al APMR a decis susţinerea mediatică a iniţiativelor lansate de tinerii din România. În acest sens vă invităm să vizitaţi site-ul ASAGRI (Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor de Geopolitică şi Relaţii Internaţionale). De asemenea, Secretariatul General vă îndeamnă să urmăriţi analizele şi materialele ASAGRI.

Încă de la lansarea acestui proiect, unic în România şi demn de toată lauda, Secretariatul General a considerat că este necesară o susţinere constantă a tinerilor ce oferă ceva inedit României, ceva ce, cu timpul, poate deveni un adevărat institut de analiză folositor nu doar nouă, ci şi Europei.

Acest mesaj public, lansat de Secretarul General al Agenţiei de Presă Masonică din România, nu este adresat doar Fraţilor Masoni din România, ci şi tuturor celor interesaţi de acest domeniu extrem de important încă de la apariţia sa: geopolitica. Susţinerea noastră nu trebuie să fie doar morală ci şi material, prin donaţii, prin ajutor logistic etc.

Iniţiativa se înscrie în Programul Masonic Naţional de Implicare Socială.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica