A XI-a Adunare Generală a Marii Loji din Goias (GLEG)

joi, 31 martie 2011


Or.'. Goiânia, Brazilia. În data de 26 martie 2011 a avut loc Adunarea Generală a Marii Loji din Goias. În dimineaţa acelei zile a avut loc Consiliul Venerabililor care a fost deschis de Marele Maestru Ruy Rocha.


Adunarea Generală a fost deschisă tot de Marele Maestru. La eveniment au luat parte toţi Marii Maeştri din Trecuţi şi liderii Masoneriei Filosofice. Cu această ocazie marele Maestru a vorbit despre importanţa organizării Reuniunii Masonice a Marilor Loji din Regiunea de Centru-Vest a Braziliei care va avea loc anul acesta în Goiânia, împreună cu aniversarea a 60 de ani de la fondarea Marii Loji. Cele două evenimente vor fi promovate la nivel internaţional de APMR, în colaborare cu GLEG.


La prânz a avut loc o conferinţă susţinută de inginerul agronom Henrique Luiz da Costa, cu tema: Planeta Terra, Planeta Apă. Acesta a vorbit despre importanţa apei şi despre rolul esenţial al acesteia în existenţa noastră. Conferinţa a fost susţinută cu ocazia Zilei Mondiale a Apei (22 martie). Tot cu această ocazie, Agenţia de presă Masonică din România a participat la conferinţa organizată de Ambasada Statelor Unite în Peru. Mai multe informaţii despre acest eveniment puteţi afla în cadrul Programului Masonic Internaţional SALVEAZĂ PLANETA.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica