Un nou succes al Orchestrei Principato di Seborga condusă de Fratele Vitaliano Gallo

duminică, 29 mai 2011


Or.'. Sanremo, Italia. Fratele Vitaliano Gallo (Loja Conti Nr. 1085 din jurisdicţia Marelui Orient al Italiei) anunţă un nou succes al Orchestrei Principato di Seborga. În data de 14 mai 2011 a avut loc un concert susţinut de orchestra fondată de Fratele Vitaliano Gallo în aula P. Nicolini, eveniment organizat de Asociaţia Assisi Pax International. La eveniment au participat şi Generalul Giuseppe Valotto (Şeful Statului Major al Apărării) şi Amiralul Rinaldo Veri (Comandant Naval pentru NATO în Napoli).


Următoarele concerte susţinute de Fratele Vitaliano Gallo vor avea loc pe 24 iunie 2011, unde va interpreta un concert în cinstea lui Amerigo Vespucci cu ocazia descoperirii sudului Americii, iar pe 29 iunie 2011 în Orientul Ceriana, unde va interpreta câteva opere ale Fratelui Mozart, în compania Filarmonicii din Ceriana. Pe 27 iunie 2011 va avea loc un concert în onoarea poetului Francesco Biamonti, eveniment la care va participa şi Fratele Vitaliano Gallo.

Nu în ultimul rând trebuie menţionat faptul că după ce a participat la Festivalul de la Sanremo, unde a fost apreciată opera sa: "Tre Colori", Fratele Vitaliano a primit recunoaşterea şi din partea Asociaţiei Assisi Pax International, Asociaţiei Culturale Universum-Marche şi Cercului Cultural SMILE.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica