Pregătiri pentru deschiderea celei de-a V-a Reuniuni Masonice a Marilor Loji şi comemorarea a 60 de ani de la fondarea GLEG

joi, 9 iunie 2011


Or.'. Goiânia, Brazilia. Deschiderea oficială a programului va avea loc la ora 20:00 (ora Braziliei) în Salonul Nobil Antonio Batista Xavier, în prezenţa Marilor Maeştri şi a reprezentanţilor tuturor Marilor Loji Braziliene, pe lângă masiva participare a familiei Masonice din Goias. La deschidere, vor lua parte mai multe autorităţi din ţară şi locale, în frunte cu Guvernatorul Marconi Perillo şi Prefectul Paulo Garcia.

De la primele ore ale dimineţii în secretariat este agitaţie continuă. Fraţii din Lojile din Goiânia şi din provincie şi alte state stau la rând pentru a primi materialele de prezentare ale evenimentului.


Marele Maestru din Mato Grosso, Fratele José Carlos de Almeida se află în acest moment (11.45) în sediul Marii Loji. Aceştia au fost întâmpinaţi de Marele Maestru Ruy Rocha, care le-a prezentat sediul GLEG. "Acest loc este minunat. Proveteşte istoria Marii Loji goiane", a afirmat Fratele José Carlos în timpul vizitei sale la Memorial.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica