Camera de Comerţ Inter-americană "3 Puncte"

miercuri, 20 iulie 2011


Asunción, Paraguay. A II-a Rundă de Afaceri "3 Puncte" de Integrare şi Dezvoltare care a avut loc în zilele de 14, 15 şi 16 iulie, a fost un adevărat succes. Ca şi în prima ediţie care a avut loc anul trecut în Santa Cruyz de la Sierra, Bolivia, şi această ediţie a fost fructuoasă pentru cei peste 100 de Fraţi din Argentina, Bolivia, Brazilia, Uruguay şi Paraguay. Evenimentul a început în seara zilei de 14 iulie, cu un cocktail oferit delegaţiilor participante în cadrul Yacht & Golf Club Paraguayo.

Vineri dimineaţă au început dizertaţiile domnilor Guillermo Alcaraz (Ex Vice Ministru de Comerţ) şi Hugo Sánchez (membru al Asociaţiei Rurale din Paraguay). Ulterior a început Runda de Afaceri care a fost foarte productivă pentru cei peste 100 de Fraţi care au participat. Seara, în Clucul Internaţional de Tenis, a avut loc o cină care a fost animată de muzică populară de care s-au bucurat Fraţii din Argentina, Bolivia, Brazilia, Uruguay şi Paraguay.

Vineri 15 iulie, mai mulţi lideri ai Masoneriei Latino-americane au semnat un important tratat pentru integrarea comercială inter-americană între Fraţii regulari. În cadrul celei de-a II-a Runde de Afaceri "3 Puncte" s-au pus bazele fondării "Camerei de Comerţ Inter-americane 3 Puncte", care va lua viaţă începând din august 2011, cu ocazia celui de-al II-lea Congres Masonic din Bolivia, eveniment care va avea loc în Santa Cruz de la Sierra în zilele de 12, 13 şi 14.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica