Sergipe va primi peste 1.500 de Masoni din Brazilia şi din câteva ţări din America de Sud

sâmbătă, 2 iulie 2011


Or.'. Aracaju, Brazilia. În perioada 2-7 iulie, Sergipe va primi peste 1.500 de Masoni din Brazilia şi din câteva ţări din America de Sud care vor participa la a XL Adunare Generală Ordinară a Confederaţiei Masoneriei Simbolice din Brazilia. Considerat cel mai mare şi mai important eveniment masonic din Brazilia, reuniunea va avea loc în cadrul Hotelului Radisson.


Programul reuniunii este vast. Cuprinde conferinţe dedicate profanilor, masonilor şi vizite la atracţiile turistice din oraş. Deschiderea solemnă va avea loc în teatrul Tobias Barreto, la ora 20:00. Cocktailul oficial va avea loc în Centrul de Convenţii, imediat după deschiderea oficială.

Participanţii la conferinţă îl vor putea asculta pe Rectorul Universităţii Tiradentes Joubert Uchôa de Mendonça, în a treia zi a reuniunii, începând cu ora 9:00. Guvernatorul Marcelo Déda va susţine şi el o conferinţă în timpul reuniunii anuale a CMSB. Ultima conferinţă va fi susţinută de Marele Maestru din Trecut al Marii Loji din Santa Catarina (ex Secretar General al CMSB), Fratele Wilson Filomeno. Vor avea loc reprezentanţii folclorice, se vor degusta preparate tradiţioanle în cadrul programului cultural, cu scopul de a ilustra varietatea culturală din Sergipe.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica