Vanderlei Freitas Valente este noul Secretar General al CMSB

marți, 5 iulie 2011


Or.'. Aracaju, Brazilia. Acreanul Vanderlei Freitas Valente a fost ales Secretar General al Confederaţiei Masoneriei Simbolice din Brazilia (CMSB). Alegerea sa a avut loc ieri, în timpul Adunării generale. Fratele Valente a obţinut 18 voturi favorabile alegerii sale. Funcţia pe care o va ocupa este cea mai importantă funcţie masonică din Brazilia. Freitas Valente va fi organizatorul mişcării masonice din Brazilia şi garantul unităţii instituţiei.


Freitas Valente a câştigat în faţa fostului Mare Maestru din Espirito Santo, Fratele Sérgio Gianórdoli, urmând a fi instalat în funcţie în ultima zi a Adunării Generale. "Este una dintre cele mai mari provocări din viaţa mea. Vreau să mulţumesc poporului masonic din Acre pentru contribuţia la acest moment de glorie pentru Statul Acre", a declarat noul Secretar General.


"A trebuit să depăşim multe obstacole. Unul dintre acestea a fost neîncrederea persoanelor care nu credeau în capacitatea noastră de a administra bine lucrurile. Avem deplina certitudine de faptul că suntem pregătiţi pentru a îndeplini această misiune care ne-a fost încredinţată".


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica