Francmasonii la Jocurile Olimpice de la Londra

vineri, 27 iulie 2012

Londra, Regatul Unit. În mai puţin de cinci ore va începe ceremonia oficial de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012, eveniment găzduit anul acesta de Regatul Unit în Londra. Începând de astăzi şi timp de aproximativ două săptămâni, Masoni din întreaga lume sosesc la Londra pentru a participa la cel mai mare eveniment planetar care omagiază excelenţa sportivă.


De la şefi de stat şi de guverne la miniştri, oficialităţi de rang înalt, până la simplii participanţi şi atleţi, toţi urmază a lua parte la evenimentul din această seară, ceremonie prezidată de însăşi Regina Elisabeta a II-a, care va deschide Jocurile Olimpice 2012.

La Jocurile Olimpice de anul acesta vor participa şi mai mulţi Masoni din întreaga lume, mare parte dintre aceştia provenind din Statele Unite, Regatul Unit, Australia, Noua Zeelandă, Brazilia, Canada, Mexic, dar şi din ţări precum Franţa, România, Italia, Spania, Argentina etc.

Totalul Masonilor care vor fi prezenţi în Londra în următoarea perioadă variază între 6.000 şi 8.000, neluând în calcul prezenţa membrilor Marii Loji Unite a Angliei, Marii Loji a Scoţiei şi pe cei ai Marii Loji a Irlandei.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica