Marea Lojă Feminină din Uruguay a oferit Premiul Artemisa mai multor personalităţi

duminică, 19 august 2012


Montevideo, Uruguay. Marea Lojă Feminină din Uruguay a premiat o serie de personalităţi cu ocazia sărbătoririi a 5 ani de la fondare. Premiul Artemisa a fost oferit de Marea aestră Alicia Toyos următoarelor personalităţi:

Nibya Mariño - una din cele mai cunoscute pianiste sud-americane care a fost iniţiată în tainele muzicii de Maestrul Kolischer la vârsta de 5 ani. La vârsta de 11 ani, Arthur Rubinstein o ajută să intre în Orchestra Ernest Ansermet în Teatrul Colon din Buenos Aires. Nibya a primit o bursă de studii la Paris din partea Gubernului din Uruguay. A cântat la Carnegie Hall şi Town Hall din New York.


Renzo Pi Hugarte - este profesor şi antropolog, premiat de Masoneria Feminină din Uruguay pentru serviciile aduse umanităţii prin munca sa, aşa cum a declarat Marea Maestră Alicia Toyos. Pi Hugarte a decedat ieri la vârsta de 78 de ani.


Silvia Tron Armand-Ugon - este jurnalistă şi profesoară de engleză şi franceză, participând la numeroase reuniuni pe tema îmbătrânirii.

Federico García Vigil - este profesor, compozitor şi a fost directorul Orchestrei Filarmonice din Montevideo. De asemenea, Maestrul a condus şi orchestrele simfonice din Bogota, Bucureşti, Caracas, Chicago, Rio de Janeiro, Madrid, Vancouver, Palma de Mallorca, Tokio etc. Alicia Toyos i-a conferit acest premiu pentru faptul că a făcut cunoscute operele uruguayene în lume.


Andrés Flores Colombino - este profesor şi doctor specialist în psihiatrie şi geriatrie gerontologică la Universitatea Republicii Orientale Uruguay.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica