Gary John Bacon este noul Mare Maestru din Queensland

miercuri, 10 iulie 2013

Brisbane, Australia. Dr. Gary John Bacona devenit al 28-lea Mare Maestru al Marii Loji Unite din Queensland, după ce a fost instalat în funcţie la data de 6 iulie 2013.




Marele Maestru a absolvit Universitatea din Queensland (Brisbane) şi Universitatea Naţională Australiană (Canberra), este autorul al mai multor lucrări de specialitate şi a lucrat în cadrul Departamentului Forestier din Australia şi al Comisiei Forestiere din New South Wales.


Gary Bacon a fost iniţiat în Loja Tibrogargan în anul 1973, iar în anul 2000 a devenit membru al Capitolului Triple Tau. În discursul rostit la instalare, Marele Maestru a declarat, printre altele, faptul că doreşte să schimbe motto-ul Audi Vide Tace în Audi Vide Clamo (Strigă) pentru că este mult mai adecvat timpurilor noastre.

Felul în care noul Mare Maestru abordează realităţile Masoneriei indică faptul că este un vizionar, o trăsătură obligatorie fiecărui Mason de azi şi de mâine. Printre proiectele sale se numără şi fondarea unei Loji Universitare.


Agenţia de Presă Masonică mulţumeşte Marii Loji Unite din Queensland şi Fratelui Andrew Halton


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica