Bienala Supremului Consiliu pentru Jurisdicţia de Sud a Statelor Unite ale Americii (2013)

luni, 26 august 2013

Washington, Statele Unite ale Americii. Astăzi a avut loc sesiunea bienală a Supremului Consiliu pentru Jurisdicţia de Sud a Statelor Unite ale Americii. La eveniment au luat parte cei 32 de Mari Maeştri din Jurisdicţia de Sud, 27 Suverani Mari Comandori şi 9 şefi de delegaţie ai Supremelor Consilii din 36 de ţări din America de Nord, America Latină, Africa, Asia şi Europa, plus 4 Mari Maeştri din Europa: Islanda, Norvegia, Danemarca şi Suedia.


Marele Maestru al Marii Loji din Washington D.C. a ţinut un discurs în numele Marilor Maeştri din Jurisdicţia de Sud, iar Suveranul Mare Comandor din Canada a ţinut un discurs în numele Supremelor Consilii prezente. Cunoscutul scriitor Dan Brown a transmis şi el salutul său tuturor celor prezenţi.


În cadrul sesiunii Supremului Consiliu au fost aduse elogii tinerilor, un moment amuzant fiind acela în care reprezentantul DeMolay a fost invitat de Ilustrul Ronald Seale să ocupe Tronul Suveranului Mare Comandor.



La închiderea sesiunii Supremului Consiliu, Suveranul Mare Comandor a părăsit Templul la braţul celor doi membri ai DeMolay. La eveniment au luat parte şi soţiile membrilor Supremelor Consilii şi a celorlalţi invitaţi.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica