Michelle Bachelet a vizitat și a susținut un discurs în fața Marii Loji din Chile

luni, 3 noiembrie 2014

Santiago, Chile. Președintele Republicii Chile, doamna Michelle Bachelet a vizitat Marea Lojă din Chile. Este pentru prima oară în istoria acestei țări când un Președinte vizitează oficial Marea Lojă și vorbește în fața Masonilor. În momentul intrării acesteia în Marele Templu, Bachelet a fost ovaționată de cei peste 650 de Masoni și invitați prezenți. Tatăl lui Bachelet a fost Francmason, la fel și bunicul ei matern.



Președinția Republicii Chile a informat asupra faptului că doamna Președinte a participat la Adunarea Anuală a Marii Loji din Chile pentru a oferi recunoaștere Masoneriei naționale pentru contribuția adusă educației, libertății, Statului și politicilor publice.


Marele Maestru din Chile a declarat "Ne simțim mândri pentru că în mod particular, Dvs., doamnă Președinte, sunteți mereu considerată o persoană apropiată instituției noastre".



Mai multe informații despre acest eveniment și o analiză detaliată asupra semnificației acestei reuniuni istorice puteți citi în editorialul care va apărea în Jurnalul Masonic.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica