Marile Loji Unite ale Serbiei reacționează la decizia Conferinței Marilor Maeștri din America de Nord

marți, 17 martie 2015

Belgrad, Serbia. Ca urmare a informației prezentate de Agenția de Presă Masonică în data de 24 februarie 2015 (cu privire la recunoașterea Marii Loji Regulare a Serbiei), Marile Loji Unite ale Serbiei au dorit un drept la replică.

Marile Loji Unite ale Serbiei susțin că Marea Lojă Regulară a Serbiei nu este singura Obediență din Serbia care întrunește standardele de regularitate și recunoaștere. De asemenea, afirmă că adevărul spus de Marea Lojă Regulară a Serbiei este pe jumătate adevărat. Reprezentanții Marilor Loji Unite ale Serbiei nu au fost prezenți la reuniunea de anul acesta a Conferinței Marilor Maeștri din America de Nord și urmează a se prezenta la reuniunea din 2016. De asemenea, au prezentat o serie de scrisori ale mai multor oficiali ai Masoneriei europene.

Notă: Ca urmare a schimbării politicii editoriale (în cadrul sesiunii extraordinare a Consiliului din data de 14-15 martie 2015), Agenția de Presă Masonică nu poate publica în totalitate poziția Marilor Loji Unite ale Serbiei. Agenția de Presă Masonică a înaintat, în întregime, documentele și declarația Marilor Loji Unite ale Serbiei către colaboratorii de la Masonic Times. MT a publicat informațiile aici și aici.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica