WORLD PEACE FORUM va avea loc în Baia Mare, România

marți, 28 aprilie 2015

Baia Mare, România. În perioada 7-10 mai 2015 va avea loc a IX-a ediție a WORLD PEACE FORUM. Evenimentul este organizat anual de Schengen Peace Foundation (Președinte Dominicus H. Rohde) din Luxemburg, un ONG fondat în anul 2005 și aprobat în anul 2007 de Marele Duce de Luxemburg. Reuniunea care va avea loc anul acesta în România este organizat de TEAM BM | advocacy (coaliția ONG-urilor din Baia Mare din care face parte și Rotaract TEAM Baia Mare).


Președintele World Peace Forum - Romanian Chapter (gazda reuniunii), domnul Dan Adrian POP, a declarat pentru Agenția de Presă Masonică următoarele: "Evenimentul este susținut prin contribuția voluntară a participanților și a altor organizații internaționale. La nivel local, în Baia Mare, în prezent cea mai mare sponsorizare a fost din partea Primarului municipiului, domnul Cătălin Cherecheș, cluburile Rotary și Consiliul Județean Maramureș".

De asemenea, domnul Președinte Dan Adrian POP a menționat că "participarea la eveniment nu este condiționată de plata unei taxe dar, având în vedere faptul că suntem o organizație non-profit, contribuțiile sugerate pentru acoperirea cheltuielilor sunt între 39 și 499 euro". Efectuarea plăților se fac prin intermediul EVENTBRITE.

Tema de anul acesta a reuniunii este "Finding Common Global Values". La eveniment și-au anunțat deja prezența delegașii din Statele Unite ale Americii, Pakistan, Ucraina, Franța, Luxemburg, Spania, Argentina, Germania, Brazilia, Peru, India, Portugalia, Norvegia, Croația etc.

Printre conferențiari se numără: Vicki Hansen (ex Vicepreședinte al Partidului democrat, Consilier al Președintelui Obama), Martha Llanos (Ambasador UNESCO), Patricia Pellegrini (Ministrul Educației din Argentina), Jordi Moltó (reprezentant al Guvernului Catalan), Prof. José Felix Bentz Oliver (Președintele Royal Art Circle din Spania), Prof. Dr. Raphael Pitti (General de Armată (r) & activit pace în Siria), Naveed Elahi (Consilier al Președintelui Pakistanului) etc. Comunicatul oficial de presă și programul forumului vor fi publicate în următoarele zile.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica