Supremul Consiliu din Jurisdicția de Sud a strâns aproape 2 milioane de dolari pentru caritate și renovarea Templului Ritului Scoțian din Washington DC

luni, 18 mai 2015

Washington, Statele Unite ale Americii. Sâmbătă seară a avut loc o nouă ediție a CTC, eveniment organizat de Supremul Consiliu pentru Jurisdicția de Sud a Statelor Unite ale Americii. Misiunea: strângerea de fonduri pentru renovarea celui mai cunoscut și mai important Templu al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din lume (sediul central al Supremului Consiliu în Washington DC) dar și strângerea de fonduri pentru activitățile caritabile ale Ritului în diferitele Oriente din Jurisdicția de Sud.


Evenimentul a avut loc în Salonul de Banchete George Washington, în prezența Suveranului Mare Comandor R. A. Seale. Liderul RSAA de la Washington a făcut un efort considerabil pentru a participa la acest eveniment deoarece acesta se afla în Lisabona, acolo unde a avut loc a XIX-a Conferință Mondială a Supremelor Consilii.

Show-ul a fost presărat cu momente amuzante și de divertisment, unul dintre acestea fiind un "spectacol de magie" realizat nimeni altul decât S. Brent Morris, editorul Jurnalului Ritului Scoțian. Câștigătorul de anul acesta al CTC a fost Fratele Gerald Alleva (acompaniat de James Alleva) din Baltimore. Un moment impresionant a fost și prezența Fratelui Mike Querner care a recitat un poem.


Suma totală, strânsă în urma donațiilor, a fost de aproape două milioane de dolari. Cele mai multe donații au venit din California, Texas și Georgia.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica