Liderii Uniunii Europene s-au reunit cu liderii Masoneriei din Europa

duminică, 4 decembrie 2011

Bruxelles, Belgia. Liderii Uniunii Europene s-au reunit cu Marii Maeştri din Europa pentru a discuta problema viitorului european. În data de 30 noiembrie 2011, Uniunea Europeană a organizat o reuniune comună cu Marile Loji şi Marile Oriente din Europa pentru a vorbi despre parteneriatul pentru democraţie şi prosperitate, ca formă de promovare a libertăţilor şi drepturilor democratice.


Uniunea Europeană a fost reprezentată la această reuniune de Jose Manuel Barroso (Preşedintele Comisiei Europene), Herman Van Rompuy (Preşedintele Consiliului European), Jerzy Buzek (Preşedintele Parlamentului European) şi de Laszlo Tokes (Vicepreşedintele Parlamentului European din partea României).


România, Franţa, Spania, Portugalia, Belgia, Luxemburg, Italia, Germania şi Grecia au fost reprezentate la nivel masonic de diferite delegaţii. Gustavo Raffi a lansat o propunere interesantă, de actualitate şi în concordanţă cu politicile Uniunii Europene. Raffi a propus "instituirea pentru tineri a Panteonului Noii Primăveri din Mediterana" (mai multe informaţii despre delcaraţiile lui Gustavo Raffi şi discursul Preşedintelui Comisiei Europene în Jurnalul Masonic).

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica