Al II-lea Congres Masonic, Bolivia 2011

sâmbătă, 27 august 2011


Santa Cruz de la Sierra, Bolivia. Marea Comisie de Afaceri Externe (Marea Lojă Simbolică din Paraguay) informează asupra faptului că al II-lea Congres Masonic din Bolivia a fost un total succes. Evenimentul a avut loc în Santa Cruz de la Sierra. În perioada 12-14 august, la Masoneria boliviană a sărbătorit. "De la Masoneria speculativă la Masoneria executivă", aceasta a fost tema de anul acesta.


Delegaţia GLSP a fost condusă de Marele Maestru Euclides Acevedo, fiind compusă din Marele Maestru din Trecut, Ignacio Mendoza Unzaín, Garantul de Amiciţie cu Marea Lojă din Bolivia, Fernando Ramos, Preşedintele Marii Comisii de Afaceri Externe, Raúl Pintos Grassi, Fratele Marco Patussi, membru al acestei comisii etc.


Alţi participanţi la eveniment au fost Secretarul Executiv al Confederaţiei Masonice Inter-americane, Rafael Aragón Guevara, Marele Maestru al Marii Loji din Guatemala, José Domingo Fuentes, Secretarul de Afaceri Internaţionale al Marelui Orient al Braziliei, Tullio Colacciopo, Marele Maestru al Marii Loji din Paraná, Irací Da Silva, Marele Maestru din Trecut al Marelui Orient din Santa Catarina, Rubens Franz, şi alte autorităţi masonice din Uruguay, Chile şi Perú.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica