Fostul Președinte Sebastián Piñera și Marele Maestru Luis Riveros au vorbit despre viitorul Republicii Chile

miercuri, 5 octombrie 2016

Santiago, Chile. Marea Lojă din Chile a organizat luna trecută o conferință la care a fost invitat fostul Președinte al țării, Sebastián Piñera. Evenimentul a avut loc pe 5 septembrie în Templul Marii Loji. Conferința a fost moderată de Cecelia PEREZ, fost Purtător de cuvânt al Guvernului. La eveniment au participat membrii Marii Loji, foști miniștri, Președintele Curții Supreme, Marele Maestru Luis Riveros etc.

Sebastián Piñera și-a început discursul spunând: Bună ziua! Salut pe colegul meu profesor domnul Luis Riveros. Eu am fost profesor la Universitatea din Chile înaintea dumneavoastră! Dar dumneavoastră ați ajuns Rector. Eu încă nu renunț la această aspirație, la fel cum nici dumneavoastră nu renunțați încă la a vă dori să ajungeți Președintele Republicii Chile.

Marele Maestru a intervenit și a pus accent pe importanța clasei de mijloc și a afirmat că trebuie să existe un dialog pentru a construi idei. Fostul Președinte Piñera a spus că societatea trebuie să atingă trei mari principii: libertatea, egalitatea (echitatea) și progresul.

Libertatea... ce înseamnă? Fiecare persoană să fie pe cât cu putință Mare Arhitect al propriei vieți. Să simtă că el este condcătorul vieții sale și că nu este doar un zidar care pune o piatră peste alta, iar altul a fost arhitectul care a schițat proiectul său de viață, a declarat, Sebastián Piñera.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica