Albert Guigui, Marele Rabin de Bruxelles, a deschis seria conferinţelor în cadrul aniversării a 130 de ani de la fondarea SCR

duminică, 25 septembrie 2011

Bucureşti, România. Primul conferinţiar care a vorbit în cadrul conferinţei mondiale a fost belgianul Albert Guigui. Acesta a explicat audienţei faptul că dragostea este un concept găsit adesea în majoritatea religiilor şi civilizaţiilor.


Explicaţiile sale generale şi axate pe principii au luat prin surprindere audienţa, mulţi dintre cei prezenţi aşteptându-se la un discurs centrat pe problematica civilizaţiei iudaice. Cu toate acestea, discursul Marelui Rabin a fost unul extrem de moderat şi generalist, încercând să facă audienţa să reflecteze asupra importanţei mediului uman, dar şi a mediului înconjurător.


La finalul conferinţei sale, acesta a primit medalia şi placheta comemorativă de 130 de ani a Supremului Consiliu pentru România, în aplauzele participanţilor.


Reproducerea acestui material şi a fotografiilor este strict interzisă, fără aprobarea Agenţiei de Presă Masonică din România.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica