Publicaţia oficială a Marii Loji din Goias anunţă colaborarea oficială dintre Masoneria Braziliană şi Agenţia de Presă Masonică din România

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Or.'. Goiânia, Brazilia. Marea Lojă din Goias a publicat astăzi ultimul număr al revistei oficiale a masoneriei din Goias. Publicaţia a fost distribuită membrilor Marelui Consiliu şi Venerabililor prezenţi la Conventul GLEG.


O mare parte a acestui număr este dedicată celei de-a XXXIX-a Adunări Generale a CMSB, eveniment promovat la nivel mondial de APMR şi GLEG. De asemenea, poate fi citit şi mesajul Marelui Maestru Ruy Rocha.


Publicaţia masonică anunţă şi parteneriatul oficial dintre Agenţia de Presă Masonică din România şi Masoneria braziliană anul acesta. Fratele Gladston Charles Rezende (Mare Secretar Adjunct de Presă) a fost numit Corespondent Internaţional al APMR în Republica Federativă a Braziliei. Cu această ocazie, Marele Maestru Ruy Rocha (fost Preşedinte al Confederaţiei Masonice din Brazilia, organism ce reuneşte peste 100.000 de Masoni Regulari) a declarat: "Acest titlu reprezintă o onoare şi un motiv de mândrie pentru întreaga Masonerie goiană şi braziliană".


Standardul impus de colaborarea cu Masoneria din Brazilia a devenit un standard internaţional pentru Agenţia de Presă Masonică din România. Cu această ocazie, în cursul zilei de azi, Secretarul General al APMR a trimis o scrisoare oficială Conventului Marii Loji din Goias exprimându-şi recunoştinţa pentru devotamentul Fratelui Gladston Charles şi pentru capacitatea Marelui Maestru Ruy Rocha şi a întregii Masonerii braziliene de a înţelege importanţa activităţii mondiale a Agenţiei de Presă Masonică din România.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica