Vizita în Marea Regiune 6 a Marelui Maestru din Peru

marți, 22 februarie 2011

Or.'. Lima, Peru. Prea Respectabila Mare Lojă din Peru anunţă pe pagina web faptul că în zilele de vineri 18, sâmbără 19 şi duminică 20 februarie 2011 Marele Maestru din Peru, Fratele Víctor Augusto Ravines Alfaro, a realizat o vizită oficială la Lojile ce compun Marea Regiune 6 a Marii Loji din Peru.


Marea Delegaţie a Marelui Maestru a fost formată din Fraţii: Galo Jesús Moncada Mau, (Vice Mare Maestru), Juan Manuel Padilla Huapaya (Mare Prim Supraveghetor), Juan López Machiavello (Mare Secretar) şi Fernando Britto Obregon (Mare Director de Protocol). Vineri, în Orientul Ica, la finele zilei a avut loc punerea Primei Pietre pentru construcţia Templului dedicat Lojilor ce integrează Marea Regiune 6. În continuare a avut loc Marea Adunare Regională a Lojilor din Marea regiune 6.

Înainte de închiderea Marii Adunări Regionale, Respectabilul Frate Manuel Weydert Zárate, Mare Inspector Regional al Marii Regiuni a oferit o Diplomă de recunoaştere Fraţilor care s-au remarcat în calitate de colaboratori şi binefăcători ai Lojilor din acea regiune.

Sâmbătă 19, în Templul din Marcona, după ora 20:00 a fost realizată Ţinuta Solemnă de Instalare a Tabloului Lojii San Juan Nr. 68, în frunte cu Prea Respectabilul Mare Maestru Víctor Augusto Ravines Alfaro, în calitate de Maestru Venerabil Instalator. Apoi, ca parte a aceleiaşi Ţinute, a avut loc sărbătorirea celei de-a 45-a Aniversări a Aprinderii Luminilor a Lojii San Juan Nr. 68.

Finalmente, duminică 20, după ora prânzului, în Templul din Nazca a avut loc Ţinuta Solemnă a Instalării Tabloului Lojii Pablo de Olavide Nr. 41 unde, cu aceeaşi ocazie, Venerabilul Maestru Instalator a fost Marele Maestru Víctor Augusto Ravines Alfaro.

Sursă: Marea Lojă din Peru


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica