Tabloul Lojii “Sol del Tachira N°85”

joi, 7 ianuarie 2010

Or.'. San Critobal, Venezuela. Agenţia de Presă Masonică din România doreşte, înainte de toate, a mulţumi Fratelui Victor pentru faptul că a acceptat să facă parte din familia APMR, fiind corespondentul nostru în Republica Venezuela. În aceeaşi ordine de idei, APMR răspunde Demnitarilor Lojii Sol de Tachira şi Venerabilului său Maestru, Fratele Freddy Alberto Maldonado, cu aceleaşi sentimente de căldură frăţească.

Loja “Sol del Tachira N°85” este jurisdicţionată Prea Respectabilei Mari Loji a Republicii Venezuela (Jesuitas a Maturín N°5), membră a Confederaţiei Masonice Bolivariene, a Confederaţiei Masonice din Venezuela şi a Confederaţiei Masonice Interamericane.
Conform comunicatului primit de la Lojă, în data de 11 decembrie a anului profan 2009, în cadrul Ceremoniei de celebrare a Solstiţiului de Iarnă, Respectabila Lojă Sol del Táchira N°85 şi-a ales noii demnitari ţi oficieri pentru anul 2010/6010. Maestrul care a instalat Tabloul Lojii a fost Fratele Bernardo Enrique Flores, membru activ al Lojii Restauradores del Honor N°84, componenţa Tabloului fiid următoarea:

Freddy Alberto Maldonado
Venerabil Maestru

Arnaldo d´ Yong
Prim Supraveghetor

Giulio Homero Vivas
Secund Supraveghetor

José Daniel Mogollón
Orator

Alberto Rodríguez Corrales
Secretar şi Trezorier

Juan Agustín Ramírez Medina
Maestru din Trecut

Giulio Homero Vivas
Trezorier protempore

Alfredo Santos Marcial
Ospitalier protempore

Humberto Jaimes Morillo
Prim Expert

René Zabala Tremont
Prim Maestru de Ceremonii

Alfredo Santos Marcial
Acoperitor Intern

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica