Marea Lojă Regulară a României a părăsit Organizaţia Marilor Loji Regulare ale Lumii

luni, 15 februarie 2010

Or.'. Bucureşti, România. În comunicatul emis de Marele Secretariat al M.'.L.'.R.'.A.'.R.'. astăzi, 15 februarie 6010/2010, se arată faptul că Marea Lojă a părăsit Organizaţia a cărei membră era.
"Dorim să comunicăm faptul că M.'.L.'.R.'.A.'.R.'. a părăsit Organizaţia Marilor Loji Regulare ale Lumii. Aveţi ataşată Scrisoarea prin care M:.L:.R:.A:.R:. a ieşit din Organizaţie, scrisoare ce a fost trimisă către toate Marile Lori Regulare. Aşa cum se poate înţelege din Scrisoarea noastră, am preferat să fim alături de Marile Loji Europene în spiritul Masoneriei Universale.

M.'.L.'.R.'.A.'.R.'. a semnat în data de 30 Ianuarie 6010 Tratatul de la Arezzo alături de Marile Loji prietene din Italia, Slovenia, Serbia şi Mexic, tratat la care imediat a aderat şi Marea Lojă din Texas. Urmează, şi sunt tratative cu alte Mari Loji, să se alaturi Fraţi din alte ţări ale Lumii, astfel încat să devenim o putere reală Masonică şi alternativă la toate cele care cred că deţin Secretul pierdut sau Adevăul în Masonerie", se arată în scrisoarea Marii Loji Regulare a României.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica