Ruy Rocha de Macedo a fost reconfirmat Mare Maestru al Marii Loji din Goias

vineri, 22 aprilie 2011


Or.'. Goiânia, Brazilia. Fratele Ruy Rocha a fost reales Mare Maestru al GLEG. Marele Secretariat de Presă informează asupra faptului că echipa Fratelui Ruy a câştigat alegerile cu 72.15% (1389 voturi dintr-un total de 1932). Rezultatul oficial al alegerilor va fi anunţat în câteva zile.


De-a lungul ultimului mandat, Ruy Rocha a realizat o serie întreagă de acţiuni inovatoare şi de deschidere a Marii Loji spre spaţiul internaţional. Până în anul 2014, Fratele nostru Ruy va avea ocazia, din nou, să dovedească spiritul inovator. De asemenea, Tot în mandatul său, anul acesta, se vor sărbători 60 de ani de la fondarea Marii Loji şi a V-a Reuniune a Marilor Loji din Regiunea de Centru-Vest a Braziliei, evenimente ce vor fi promovate de APMR la nivel internaţional în limba portugheză, română, spaniolă şi engleză.

Secretarul General al APMR şi-a exprimat mesajul de felicitare şi speranţa ca prin parteneriatul strategic cu APMR, GLEG să devină una din cele mai importante Mari Loji din spaţiul lusofon.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica