BULETIN DE ŞTIRI MASONICE DIN BRAZILIA

marți, 17 martie 2009

Pe data de 20 februarie 2009 e.:v.:, a avut loc în Orientul Patos, Marele Orient Brazilia, celebrarea jubileului R.:L.:S.: Dr. Dionísio da Costa Nr.: 2233. La ceremonie au participat, printre alţii, şi deputaţii statali ai Ordinului.
Pe data de 5 martie 2009 e.:v.:, a avut loc în Salonul Nobre Piratininga a Marelui Orient din Sao Paulo o conferinţă susţinută de Ilustrul Frate Eduardo Shinyashiki, la care au participat peste 400 de persoane şi autorităţi masonice. Conferinţa a fost susţinută de R.:L.:S.: Madras Nr.: 3359.
Marele Maestru General al G.:O.:B.: a participat la Ţinuta solemnă organizată de R.:L.:S.: Delphos Nr.: 3852. Acesta a fost însoţit de autorităţi ale Marelui Orient din Brazilia.
Pe data de 26 - 27 martie, 2009 e.:v.:, se vor împlini 10 ani de la înfiinţarea Fraternităţii Feminine Rio Grande do Sul.
Marele Maestru General al G.:O.:B.: a vizitat R.:L.:S.: Estrela do Rio Claro Nr.: 0496. Evenimentul a avut loc pe data de 6 martie într-un cadrul plin de fast, fast datorat minunatului cadru al acestei Loji, decorate, pe un fond roşu intens, cu motive şi coloane specifice Egiptului Antic.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica