SĂ NE AMINTIM - MASONII SUNT OAMENI

joi, 12 martie 2009

Acum două zile, 10 martie 2009 e.:v.:, s-au împlinit cinci ani de la atentatul cu bombă din Istambul, care a distrus o Lojă Masonică şi a omorât o persoană. Într-o zi liniştită de martie, pe data de 10, anul 2004 e.:v.:, Istambulul, acest Orient al culturii şi diversităţii, a fost zguduit de ceea ce urma a fi cunoscut ca primul atentat asupra unei Loji Masonice.
Atacul nu a fost revedincat de nicio grupare. Acesta a avut loc în cartierul rezidenţial asiatic al Istambulului, şi nu în cel european. Reporterul BBC Jonny Dymond, în Istambul, declara faptul că Masoneria este văzută în Turcia, de către radicali, ca fiind o grupare ce susţine politicle Israelului şi ale Statelor Unite ale Americii.
Deci, să ne amintim faptul că masonii nu sunt nemuritori ci, la fel ca toţi fraţii noştri profani, se supun legilor naturii şi ale răutăţii nemărginite ale unor persoane lipsite de toleranţă, persoane descalificate ca fiinţe umane. Să păstrăm un moment de reculegere în Lojile noastre şi să ducem acest mesaj către toată lumea. Fie ca acea zi fatidică să rămână în istoria noastră şi în cea profană, ca fiind momentul dovezii că masonii nu sunt ceea ce multă lume crede.
Am zis...

I.: Fr.: A. A. M.: M.:

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica