FRATELE VIŞOIANU A FOST ATACAT

joi, 5 martie 2009


Corneliu Vişoianu a fost acuzat de unii masoni, care nu sunt membrii Marii Loji Naţionale din România, conduse de Eugen Ovidiu Chirovici. Conform unei publicaţii locale, Vişoianu este acuzat de sperjur şi de faptul că ar fi desfăşurat acţiuni conspirative. Cum era şi normal, Vişoianu conteste acuzaţiile. Logic: singurele acuzaţii îi pot fi aduse de M.:L.:N.:R.:, unica obedienţă regulară din România.
Afirmaţiile din acest jurnal sunt injurioase nu numai la adresa Fratelui Vişoianu, ci şi la adresa M.:L.:N.:R.:, deoarece afirmă faptul că, fiind membru al acestei organizaţii, i se permite să facă politică. Acest lucru este fals! Masoneria nu face politică. Afirmaţiile autoarei articolului, ne duce cu gândul la faptul că aceasta este părtinitoare.
Vişoianu a recunoscut apartenenţa la acea organizaţie şi a declarat că acuzaţiile aduse de "doctorul veterinar" sunt total nefondate. Acesta a declarat că nu a fost dat afară. Citând unele surse, ne permitem a spune că acesta nu a fost de acord cu modul dictatorial de conducere şi cu proasta adminisţie şi a preferat să plece, împreună cu mai mulţi fraţi.





 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica