Agenţia de Presă Masonică din România acuză Diario Masonico de încălcarea principiilor IMNA

marți, 30 iunie 2009

Or.: Bucureşti, 30 iunie 2009 e.:v.:


Circulara 3/2009


În atenţia tuturor Marilor Puteri Masonice ale Prezentului şi Viitorului,
În atenţia tuturor membrilor Ordinului Masonic răspândiţi pe suprafaţa pământului,


Agenţia de Presă Masonică din România, în calitate de membru cu drepturi depline în cadrul IMNA, doreşte a anunţa faptul că Diario Masonico, membru cu drepturi depline în cadrul IMNA, a încălcat principiile IMNA, cele la care a aderat şi pe care ar trebui să le respecte, perpetueze şi să le impună tuturor colaboratorilor săi.

Această încălcare a fost cauzată de publicarea unei scrisori de solidaritate faţă de „poporul şi guvernul legitim al Republicii Honduras”, ca urmare a evenimentelor produse în aceste zile în America Centrală. Scrisoarea a fost emisă de Marele Maestru al Marii Loji Baja California.

A.:P.:M.:R.: respectă dreptul Puterii Masonice în cauză să se exprime liber, dar este în total dezacord cu acţiunea Diario Masonico, cerând IMNA sancţionarea acestui membru. IMNA nu a făcut, nu face şi nu va face politică, în sensul exprimat în acel articol, fiind o entitate ce se delimitează total de mişcările politice, naţionaliste ori de oricare alt fel de acţiuni ce pot duce la încălcarea principiilor sale.


Am zis...



Întru Glorie, pentru Pace şi Prosperitate, Amiciţie şi Loialitate...



Secretariat
Agenţia de Presă Masonică din România
- Membru E.:M.:N.:A.: -
- Membru I.:M.:N.:A.: -

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica