Marele Orient al Braziliei îşi continuă campania împotriva drogurilor

vineri, 12 iunie 2009


ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU ROMÂNIA


După cum aţi putut observa, de-a lungul timpului, APMR a publicat o serie de articole care ilustrează activitaăţile civice ale Masoneriei braziliene. Astăzi, vă aducem la cunoştinţă un nou eveniment de acest gen, care a avut loc în Goiania, statul brazilian Goias, acomo unde Marele Orient din Brazilia a reuşit să reunească parte a societăţii academice goiane, mai bine spus peste 600 de profesori, la care se adaugă tineri, masoni şi cetăţeni.





Programul social de luptă împotriva drogurilor, intitulat Maçonaria Contra as Drogas (Masoneria împotriva drogurilor), reprezintă o acţiune a Puterii Masonice braziliene, în colaborare cu majoritatea instituţiilor federale, dar şi a altor actori economici sau media. Luna aceasta, campania a continuat în Goias, acolo unde Fratele Alcides Filho, Guvernatorul Statului, este membru al Marelui Orient, dar nu unul inactiv. Prezenţa sa în acţiunile masoneriei a dus la o largă popularitate. Este mai cunoscut în calitatea sa de mason, decât în cea de şef al executivului statal.







La acest eveniment au fost prezenţi peste 600 de profesori, medici toxicologi, coordonatori de programe sociale, şi masonii, în frunte cu Fratele Euripides Barbosa Nunes, Mare Maestru GOB-GO, care a fost acompaniat de soţia sa. Participanţii au avut parte de cântece, informaţii de ultimă oră şi de o agapă, care a avut loc în salonul social al clubului unde a avut loc evenimentul.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica