Discursul Preşedintelui Confederaţiei Masonice Interamericane

joi, 17 iunie 2010

Or.'. Ciudad de Mexico, Mexic. Discursul profund, filosofic şi emoţionant al Preşedintelui confederaţiei, în persoana Marelui Maestru Jorge Valencia Jaramillo (Marea Lojă din Columbia cu sediul în Bogota), a făcut participanţii la deschiderea oficială să reflecteze asupra a ceea ce am realizat şi asupra a ceea ce încă mai avem de realizat noi, Masonii din întreaga lume.

În începutul discursului său a dorit să mulţumească în mod special prezenţei Marilor Maeştri din Brazilia "care sunt puţini". În continuare, Preşedintele C.M.I. a vorbit despre "asumarea răspunderii în mod inteligent şi etic". De asemenea, a dorit să amintească despre evoluţia lumii şi îndreptarea sa spre globalizare şi despre importanţa Drepturilor Omului şi importanţa Guvernelor Simbolice ale Marilor Loji.

"Pare-se că luptăm împotriva lumii, iar puţine porţi se deschid", a afirmat Preşedintele Confederaţiei Masonice Interamericane. În încheiere a solidarizat cu toţi Fraţii din Chile şi din Haiti care au fost şi încă mai sunt grav afectaţi de cutremurele de anul acesta.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica