Luis Riveros şi Sebastián Piñera, Preşedintele din Chile, se reunesc astăzi

miercuri, 30 iunie 2010

Marele Maestru al Masoneriei (n.r. din Chile), Luis Riveros, se va reuni astăzi, miercuri 30 iunie 6010/2010, cu preşedintele Sebastián Piñera şi printre temele abordate se vor afla şi reformele sistemului educaţional chilian.


Până în Concepción a ajuns maxima autoritate a Masonilor (n.r. din Chile) pentru a se reuni cu rectorii colegiilor operei laici în Regiunea Bío-Bío. Cu această ocazie, comunitatea masonică a cerut lui Riveros să caute un canal de dialog cu guvernul pentru ca ideile sale să fie o parte importantă în schimbările pe care executivul doreşte să le facă în educaţie. În acest sens, liderul Masoneriei (n.r. din Chile), Luis Riveros, a anunţat că aceste teme le va pune pe masă când se va reuni cu Sebastián Piñera săptămâna aceasta (n.r. miercuri 30 iunie 6010/2010).


Rectorul Colegiului Concepción de San Pedro de la Paz, René Mora, a spus că ei au încredere în faptul că reformele în educaţie vor respecta principiile basice ale libertăţii de învăţare. Mora a spus că decadele de experienţă în educaţie sunt un bun argument pentru a învăţa în schimburi circulare.


Sursă: Radio Bio Bio


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica