Prima Adunare Semestrială a Consiliului Agenţiei de Presă Masonică din România

sâmbătă, 19 iunie 2010

Or.'. Bucureşti, România. Începând de luni, 14 iunie 6010/2010, Consiliul Agenţiei de Presă Masonică din România, este reunit în Adunarea Semestrială care se va termina mâine, 20 iunie 6010/2010. Scopul Adunărilor Semestriale ale APMR, eveniment iniţiat anul acesta, este acela de a conferi Agenţiei posibilitatea prezentării rapoartelor semestriale de activitate menite îmbunătăţirii activităţii sale şi a posibilei modificări a P.P.A.Ex.

Prima Adunare Semestrială a Agenţiei de Presă Masonică din România este prezidată de Realizatorul şi Coordonatorul P.P.A.Ex., fostul Înalt Reprezentant al IMNA, la aceasta participând direct şi Cancelarul pentru Afaceri Externe şi Cancelarul personal al Fratelui Fondator şi, indirect, şi Fondatorul APMR.

Ca urmare a reuniunilor zilnice din această săptămână a fost luată decizia emiterii unui Decret al Fratelui Fondator, prin care se va cere Secretariatului V emiterea unui raport cu privire la activitatea şi rezultatele Agenţiei de Presă Masonică din România pentru perioada 5 februarie 2009 - 30 iunie 2010, în general, şi a unui raport cu privire la activitatea şi rezultatele APMR pentru perioada 1 ianuarie 2010 - 30 iunie 2010.

În urma emiterii acestui raport, în luna iulie întreaga reţea administrată de GPMR va intra într-o revizie tehnică generală (APMR va reduce activitatea zilnică) şi se vor aduce modificări P.P.A.Ex. pentru o mai bună activitate pe plan internaţional.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica