Ceremonia de Instalare a Marelui Maestru José Moreno

miercuri, 6 octombrie 2010

Or.'. Lisabona, Portugalia. În data de 25 septembrie 2010 a avut loc Ceremonia de Instalare a Marelui Maestru José Moreno, Mare Maestru al Marii Loji Regulare a Portugaliei (mandatul este de doi ani de zile). La eveniment au participat Demnitarii Riturilor York, Scoţian Rectificat şi Scoţian Antic şi Acceptat din Portugalia, Secretarul CMI şi Demnitari din 25 de Mari Loji Regulare. Marele Maestru din Trecut a condus ceremonia masonică, fiind asistat de înalţii demnitari din străinătate.

Au fost prezenţi 13 Marii Maeştri din: Marile Loji Unite ale Germaniei, Marele Orient al Italiei, Marele Orient al Braziliei, Marea Lojă din Uruguay, Marea Lojă a Argentinei, Marea Lojă Simbolică din Paraguay, Marea Lojă din Peru, Marea Lojă a Spaniei, Marea Lojă din Bolivia, Marea Lojă din Coasta de Fildeş. Marea Lojă din Estonia, Marea Lojă din Mozambic şi Marea Lojă a Rusiei.

Alţi demnitari care au luat parte la eveniment au reprezentat Marea Lojă Unită a Angliei, Marea Lojă Naţională Franceză, Marea Lojă a Austriei, Marea Lojă Elveţiană ALPINA, Marea Lojă din chile, Marea Lojă a Belgiei, Marea Lojă din Gabon, Marea Lojă din Croaţia, Marea Lojă din Moldova, Marea Lojă din Maroc, Marea Lojă din Bulgaria şi Marea Lojă din Cipru.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica