Marea Lojă Feminină a României a fost invitată la "Annual Meeting with non-religious Gropus"

vineri, 15 octombrie 2010

Or.'. Bruxelles, Belgia. Marea Lojă Feminină a României 1922 a fost invitată anul acesta la "Annual Meeting with non-religious Gropus", eveniment organizat de Uniunea Europeană (15 octombrie 2010). Conform programului reuniunii, după dezbateri are loc o conferinţă de presă a Preşedintelui Comisiei Europene, Excelenţa Sa domnul Jose Manuel Barroso, alături de Excelenţa Sa, domnul Herman van Rompuy, Preşedintele Consiliului European. Reuniunea are loc în Orientul Bruxelles, la Berlaymont Building, în cadrul Comisiei Europene.

Tema de anul acesta este reprezentată de "Lupta împotriva sărăciei şi a excluziunii sociale", temă aleasă de Marea Lojă Feminină a României 1922 ca tema anului 2010 de studiu pentru Lojile din jurisdictia sa.

Printre alţii, la eveniment a participat şi Guy Arcizet, cea mai proeminentă figură masonică din cadrul reuniunii. Guy Arcizet este Marele Maestru al Marelui Orient al Franţei, fiind ales anul acesta, în urma Conventului de la Vichy. Alături de Preşedintele Comisiei Europene au mai fost prezenţi reprezentanţii Comunităţilor Masonice masculine, feminine şi mixte din România, Spania, Franţa, Regatul Unit, Belgia, Italia, Grecia, Luxemburg, Portugalia şi Irlanda.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica