Corespondentul Internaţional al APMR în jurisdicţia Supremului Consiliu pentru Brazilia

joi, 28 octombrie 2010

Or.'. Goiânia, Brazilia. Supremul Consiliu pentru Brazilia (Inspectoratul din statul Goias) informează membrii Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din jurisdicţie despre numirea Fratelui Gladston Charles Rezende Reis în calitate de Corespondent Internaţional pentru Republica Federativă a Braziliei al Agenţiei de Presă Masonică din România.


Informarea a fost făcută de Puternicul Frate Mauricio Lopes Ferreira 33 (Suveran Mare Inspector General), Secretar Executiv al Inspectoratului SCB din Goias, în buletinul oficial al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat - AGUIA DO PLANALTO.


Este o mare bucurie pentru noi să comunicăm prin intermediul Jurnalului Aguia do Planalto numirea Ilustrului şi Puternicului Frate Gladston Charles într-o funcţie atât de înaltă, cea de corespondent internaţional al Agenţiei Europene de Ştiri Masonice, una din cele mai mari distincţii ale Agenţiei de Presă Masonică din România (APMR). Fratele jurnalist a fost remarcat în ultimii doi ani activitatea în zona de comunicare masonică prin eficienţă, dedicaţie, competenţă şi inteligenţă, fiind în trend cu cu procesul de globalizare a informaţiilor, contribuind la promovarea evenimentelor şi ştirilor masonice din Goias, în special cele legare de Prea Respectabila Mare Loja a Statului Goias, în calitate de Mare Secretar de Presă.

Această numire aduce onoare Masoneriei Braziliene şi pentru Marea Lojă Masonică a Statului Goias, care are, prin intermediul dinamismului Fratelui Gladston Charles, un canal mai amplu şi universal pentru divulgarea unui înalt nivel de muncă practicat de Masoneria din Goias.


Fratele Gladston Charles Rezende Reis s-a născut pe 30 august 1965, în oraşul Anapolis - GO, fiind fiul lui Almir Reis şi al Marinei Rezende Reis; este căsătorit cu Shirley do Carmo Resende; este administrator de turism, consilier de presă şi jurnalist. A fost iniţiat în Masonerie pe 24 august 2006 în Loja Simbolică Joao Batista Machado Nr. 61 din Goianapolis - GO; devenind Maestru Mason în Loja Simbolică Uniao Feliz Nr. 31, actualmente fiind membru al Lojii Simbolice Mahatma Joao Racy Nr. 28 din Goiânia - GO; este Mare Secretar Adjunct de Presă al Marii Loji a Statului Goias. Pe 8 august 2008 a fost iniţiat în Loja de Perfecţiune Segredo e Virtude din Goiânia - GO, în acest moment fiind membru al Capitolului Roza Cruce Goiânia, având gradul 15, unde şi-a adus portul în zona de comunicaţii dar şi în zona de studiu şi cercetare masonică.


Fratelui nostru Gladston Charles felicitări pentru această onoare primită şi recunoaşterea noastră această frumoasă muncă prestată pentru îngrijirea imaginii Sublimului nostru Ordin.


Mauricio Lopes Ferreira 33
Consilier şi Secretar Executiv
Inspectoratul Liturgic din Goias


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica