Secretarul General al Agenţiei de Presă Masonică din România transmite condolenaţe familiei Kirchner şi naţiunii argentiniene

miercuri, 27 octombrie 2010

Or.'. Bucureşti, România. Secretariatul General al Agenţiei de Presă Masonică din România, prin intermediul Cancelariei pentru Afaceri Externe şi a Secretariatului de Comunicaţii, exprimă condoleanţe familiei Kirchner şi naţiunii argentiniene pentru trecerea la Orientul Etern a Excelenţei Sale Nestor Carlos Kirchner.

"Ziua de 27 octombrie 2010 va rămâne în istoria naţiunii ca o zi de doliu pentru o întreagă ţară şi un întreg continent. Trecerea la Orientul Etern a Excelenţei Sale Nestor Carlos Kirchner, Secretarul General al Uniunii Naţiunilor Sud-americane şi fost Preşedinte al Republicii Argentina, trezeşte în fraţii argentinieni sentimentul pe care Nestor Kirchner l-a plantat în spiritul Argentinei după criza socială şi economică prin care această naţiune a trecut la începutul secolului al 21-lea.

Nestor Kirchner a marcat istoria Argentinei şi a Americii de Sud timp de un deceniu. Nestor Kirchner a intrat în istoria Americii de Sud fiind primul Secretar General al UNASUR, această Uniune Europeană a continentului sud-american."

Se arată în comunicatul emis de Frăţia Sa, Secretarul General al Agenţiei de Presă Masonică din România.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica