Ministrul Shahbaz Bhatti a primit premiul "Simbolo della Pace" 2010

marți, 5 octombrie 2010

Or.'. Napoli, Italia. În ziua de 16 septembrie 2010, într-un cadru cultural de înaltă clasă, Ministrul pakistanez federal pentru tutela minorităţilor, Excelenţa Sa, domnul Shahbaz Bhatti (membru al Parlamentului din Pakistan) a primit Premiul "Simbolo della Pace" 2010. Evenimentul a avut loc în cadrul Facultăţii de Economie di Monte Sant'Angelo. Tot acolo a avut loc şi Conferinţa "Drepturile Umane şi Tutela Minorităţilor".

Conferinţa a fost prezidată de reputatul şi Ilustrul Maestru Gennaro Angelo Sguro (Preşedinte al Asociaţiei Internaţionale a Apostolatului Catolic). Conferinţa a fost organizată în colaborare cu prof. Franco Balletta (Director de Analiza şi Procese Economico-sociale). Prezidiul a fost ocupat şi de Franco Cozzarelli (Vicepreşedinte al Fundaţiei Casa Mondială a Culturii Mediteraneene) şi avocatul Raimondo Vadilonga (Preşedinte al Asocialiei "La Rotonda").


Gennaro Sguro a menţionat faptul că activitatea ministrului Shahbaz Bhatti reprezintă un model în lupta pentru drepturile şi binele comun al minorităţilor. La primirea premiului, ministrul a confirmat cele spuse de Gennaro Sguro, spunând că va continua munca sa pentru binele comun al minotirăţilor. Profesorul Mobeen Shahid, de la Universitatea Pontificală Lateranense, a mulţumit organizatorului pentru reuşita evenimentului.


Excelenţa Sa, ministrul Shahbaz Bhatti, a sosit la Conferinţa din Napoli imediat după o întrevedere particulară cu Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea şi o altă reuniune oficială cu Ministrul Afacerilor Externe, domnul Franco Frattini.

Secretariatul General al Agenţiei de Presă Masonică din România mulţumeşte pentru prezenta comunicare informativă reputatului şi Ilustrului Maestru Gennaro Angelo Sguro.


 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica