80 DE ANI DE ROTARY IN ROMANIA SI LA BUCURESTI

miercuri, 15 aprilie 2009

Dragi prieteni rotarieni,In aprilie 2009 clubul nostru aniverseaza 80 de ani de la prima sa infiintare. Ne face o deosebita placere sa va invitam sa fiti alaturi de noi la:

80 DE ANI DE ROTARY IN ROMANIA SI LA BUCURESTI

Dragi prieteni rotarieni, Ne face o deosebita placere sa va invitam sa fiti alaturi de noi la 80 DE ANI DE ROTARY ÎN ROMÂNIA ŞI LA BUCUREŞTI

23-24 şi 25 aprilie 2009

Programul evenimentului

Joi 23.04.2009 - Redeschiderea Muzeului „Th. Aman" (în urma lucrărilor de restaurare, parte din ele sponsorizate de RC Bucuresti impreuna cu RC Bucuresti Atheneum, RC Bucuresti Continental si RC Bucuresti Curtea Veche), în colaborare cu Muzeul de Istorie şi Artă al Municipiului Bucureşti şi Primăria Capitalei.

-Vernisajul Expoziţiei documentare „80 de ani de Rotary în România şi la Bucureşti" si conferinta de presa despre eveniment. Locatia expoziţiei: Holul Muzeului de Istorie şi Artă al Municipiului Bucureşti (Palatul Şuţu).

Vineri 24.04.2009 - Excursie la Sinaia (Castelul Peles), Bran, Moeciu, impreuna cu membrii Cluburilor Rotary din strainatate care vor participa la acest eveniment. Costul de participare la excursie (include transport cu autocar, bilete intrare Peles si Bran, pranz tarziu - in jur de ora 15.00) este de 220 lei.

Sâmbătă 25.04.2009 - Concert aniversar cu participarea orchestrei Filarmonicii „George Enescu", dirijor maestrul Rick Tegaard (Suedia), si a pianistului Silvan Negruţiu, bursier al RC Bucuresti. Concertul va avea loc la Ateneul Roman, incepand cu ora 11.00. Fondurile colectate cu aceasta ocazie vor fi destinate sprijinirii altor talente romanesti prin burse ale clubului nostru si la renovarea sectiei de pediatrie a Spitalului CFR2 din Bucuresti. Costul unei invitatii pentru o persoana este de 100 lei.

-Bal aniversar la J.W.Marriott Bucharest Grand Hotel. Taxa de participare este de 400 lei. Gazda evenimentului va fi doamna Maia Morgenstern. Se vor atrage fonduri destinate restaurarii de fresce si icoane bizantine (aflate in patrimoniul Muzeului de Arta al Romaniei) salvate in urma refacerii Bisericii Episcopale din Curtea de Arges (astazi Biserica Manastirii Curtea de Arges), la sfarsitul secolului al XIX-lea.

Oferta cazare:

Pentru acest eveniment, partenerul nostru, hotelul JW Marriott , are o oferta speciala:
- camera single: 123 Euro + 12% (taxe) = 138 Euro/camera/noapte
- camera dubla: 142 Euro + 1% (taxe) = 159 Euro/camera/noapte

Tarifele includ acces la World Class Health Academy (piscina, sauna si sala de fitness) si mic dejun (pentru una, respectiv doua persoane pe camera) servit in Restaurantul Cupola si taxele locale (City Tax 3% si TVA 9%).

Va asteptam cu drag pentru a sarbatori acest eveniment impreuna in spiritual Rotarian care ne anima si pentru binele celor care au nevoie de noi. Inscrierile se fac la secretarul clubului nostru, dna. Meda Vasiliu la:

Email: meda.vasiliu@marriott.comFax: 021 403.1001Tel: 021 403.1009 sau 0724-200 907Din motive organizatorice, va rugam sa faceti inscrierile pana la data de 10.04.2009.
Va multumim.
Cu prietenie rotariana,
Stefan Gheorgiu
Presedinte R.C. Bucuresti

AGENŢIA DE PRESĂ MASONICĂ DIN ROMÂNIA DOREŞTE A URA, CU ACEASTĂ MINUNATĂ ŞI ISTORICĂ OCAZIE, UN CĂLDUROS LA MULŢI ANI ŞI O VIAŢĂ ÎNDELUNGATĂ CLUBULUI ROTARY ROMÂNIA, PENTRU ÎMPLINIREA A 80 DE ANI, PROFANI, PENTRU EXISTENŢA LOR PE TERITORIUL STATULUI NAŢIONAL, SUVERAN ROMÂN.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica