CONCERNUL INTERNAŢIONAL DE PRESĂ MASONICĂ - IMNA - ARE O REPUTAŢIE MONDIALĂ

luni, 6 aprilie 2009

În urma eforturilor depuse de Diario Masonico, Jornal Maconic şi Agenţia de Presă Masonică din România, ca membrii cu drepturi depline în cadrul IMNA, de Masonic Post, în calitate de canditat al IMNA, şi de structurile International Masonic News Agency, Concernul de Presă Masonică a căpătat o reputaţie mondială.


Prin intermediul ultimului membru acceptat în IMNA, Jornal Maconico, Marele Oriente din Brazilia - Marele Orient din Statul Goias a adus la cunoştinţa celor mai înalte autorităţi masonice ale Braziliei, dar şi vorbitorilor de limbă portugheză, faptul că Masoneria braziliană datorează expansiunea numelui său şi a evenimentelor masonice braziliene membrilor şi structurilor International Masonic News Agency.



A fost o deosebită plăcere să vedem pe website-ul oficial al acestei Obedienţe statale braziliane, Goias, prezentarea lucrărilor noastre.


Dorim a menţiona faptul că doar în Marele Orient din Statul Goias sunt peste 5.000 de masoni activi, iar că Marele Orient din Brazilia, cea mai mare Obedienţă Masonică din America Latină, numără câteva zeci de mii de membri. Marele Orient din Brazilia este recunoscut de către Marea Lojă Unită din Anglia, precum şi de majoritatea Obedienţelor regulare din lume.
Agenţia de Presă Masonică din România reprezintă cea mai mare şi mai activă structură informativă masonică din Europa din toate timpurile. Masoneria românească este, prin intermediul nostru, adusă la cunoştinţa celor mai mari Obedienţe şi structuri masonice din Lumea cunoascută nouă, astăzi. Agenţia de Presă Masonică din România mulţumeşte Marelui Orient din Statul Goias şi Marelui Secretar însărcinat cu Propaganda, Ilustrului Frate Abel Tolentino de Oliveira Junior, precum şi Marelui Maestru Euripides Barbosa Nunes.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica