CLUBUL ROTARY ROMÂNIA A LANSAT INVITAŢIA PENTRU BALUL PRIMĂVERII 2009 - EDIŢIA A VI-a

miercuri, 15 aprilie 2009

Pe data de 25 aprilie, anul 2009 e.:v.:, Clubul Rotary România se va reuni în Orientul Bârlad pentru a celebra Balul Primăverii 2009 - Ediţia a VI-a.
Clubul Rotary Barlad,

membru al retelei de cluburi Rotary International,isi desfasoara activitatea in orasul nostru de peste 7 ani, avand ca aplicatie ajutarea comunitatii locale, indeosebi in directiile invatamant si educatie, sanatate, batrani si copii cu nevoi speciale .

in acesti ani de activitate donatiile facute au ameliorat dotarea Spitalelor de Adulti si de Copii din Barlad, scoala de Muzica si Arte, Spitalul Tutova, Centru de persoane cu handicap neuromotor Husi, etc. ... si au incurajat anual prin Premiile Rotary cei mai merituosi elevi ai Barladului - elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele scolare.

Pentru anul in curs, Rotary Club Barlad are in desfasurare un proiect deosebit de ambitios, achizitionarea si darea in folosinta a unui echipament de imagistica medicala tip RMN . Acest proiect, in valoare de 55.000 USD, este cu atat mai necesar comunitatii locale, si nu numai, cu cat pe o raza de 100 Km in jurul orasului nostru nu exista un astfel de echipament.

Prin prezenta invitatie, R.C. Barlad va adreseaza rugamintea de a participa la Balul Primaverii 2009 - editia a VI-a, ocazie cu care prin sponsorizarea facuta de d-voastra, puteti participa direct la achizitionarea acestui echipament.

Cu consideratie,
President R.C. Barlad
Bebi Ioan Lapusneanu

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica