A FOST LANSATĂ EDIŢIA ISTORICĂ A BULETINULUI MASONIC OFICIAL AL MARELUI ORIENT AL BRAZILIEI - GOIAS

vineri, 24 aprilie 2009

ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU EUROPA

Agenţia de Presă Masonică din România are onoarea şi plăcerea de a vă anunţa despre un eveniment masonic petrecut în Brazilia, în cadrul Marelui Orient al Braziliei, cea mai mare putere masonică din America Latină, recunoscută de Marea Lojă Mamă a Lumii.

Având exclusivitate pentru continentul european şi întreţinând relaţii diplomatice extraordinare, Agenţia de Presă Masonică din România şi Marele Orient din Brazilia - GO, doresc a vă anunţa faptul că a fost lansată o ediţie istorică a Buletinului Masonic Oficial al GOB - GO. Apariţia acestei ediţii speciale se detorează Marelui Maestru Euripides Barbosa Nunes şi muncii sale, neîncetate, de a promova fenomenul masonic prin toate mijloacele de comunicaţie posibile.





Trebuie amintit faptul că GOB - GO a reuşit, anul trecut, să atingă performanţa de a deveni una dintre principalele ramuri ale Masoneriei Regulare din Brazilia, reducând vârsta medie a membrilor, de la 64 la 56 de ani. Astăzi, munca Marelui Maestru poate fi observată la tot pasul: de la cei peste 5.000 de membri activi, cele mai frumoase şi mari Temple din America Latină, până la unul dintre cele mai bune programe sociale şi de comunicaţie internă masonică.






În poza de mai sus, Fratele Euripides înmânează Demnitarilor Lojilor Vitória da Razão Nr.: 1188 din Orientul Itaberai, Geraldo Batista Ferreira Nr.: 2055 din Orientul Rianapólis, Azilo da Razão Nr.: 0167 din Orientul Goiás şi Narceu de Almeida Nr.: 2009 din Orientul Itauçu prima ediţie istorică a Buletinului Masonic Oficial.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica