Barack Obama - reuniune masonică la Singapore?

vineri, 18 decembrie 2009

Or.'. Singapore, Singapore. În cursul acestui an profan, 2009, la jumătatea lunii noiembrie, a avut loc Reuniunea la Nivel Înalt a APEC (Asia-Pacific Economic Cooperation), acolo unde liderii statelor ce fac parte din acest spaţiu economic s-au reunit pentru a discuta cele mai importante probleme ale organizaţiei.
Evenimentul, organizat de autorităţile din Singapore, a adunat lideri din peste 20 de state din Asia, Australia, America de Nord şi de Sud: Australia, Brunei Darussalam, Canada, Chile, Republica Populară Chineză, Hong Kong, Indonezia, Japonia, Coreea, Malaezia, Mexic, Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee, Peru, Filipine, Rusia, Singapore, Taipei, Thailanda, Statele Unite ale Americii şi Vietnam.
În unul din momentele de maxim simbolism ale Reuniunii la Nivel Înalt (Summit/Sommet) a avut loc o acţiune, paradoxal naturală, între unii dintre liderii prezenţi la eveniment, aceştia fiind Preşedintele Statelor Unite ale Americii şi Prim-miniştrii din Singapore, Thailanda şi Vietnam, care au format lanţul uniunii... masonice(?).
Chiar dacă a părut un gest neremarcat în presa internaţională, o publicaţie profană din Valea Italia a observat gestul şi a făcut referirile necesare. Între şefii de stat care au atras atenţia e mai numără cel puţin două persoane: Premierul Canadei, şi Preşedintele Republicii Peru, care a efectuat, în prima jumătate a acestui an o vizită la una din Lojile care lucrează în Orientul Bogota, un eveniment prezentat de Agenţia de Presă Masonică din România. Vizita aceasta a avut loc în cadrul vizitei de stat în Republica Columbia, iar mediatizarea evenimentului, între Francmasoni, a fost destul de mare, doar la nivel zonal ce-i drept.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica