Marele Maestru al Germaniei trezeşte la realitate Masoneria Mondială

marți, 29 decembrie 2009

Or.'. Berlin, Germania. Pentru prima dată în istoria Masoneriei din Germania, Marele Maestru al Marilor Loji Unite ale Germaniei, recent alesul Prea Respectabil Frate Rüdiger Templin iese în public şi... critică raportul frumos împachetat de la Copenhaga.

Templin, un reputat medic, membru al Verzilor din Germania, critică aspru lipsa unei finalităţi practice a Reuniunii la Nivel Înalt din Orientul Copenhaga, Valea Danemarca. Acesta cere trezirea la realitate a celor peste şase milioane de Francmasoni răspândiţi pe cele cinci continente ale Planetei, totul fiind exprimat în scrisoarea deschisă către Membrii ordinului Masonic şi în articolul publicat în revista de limbă germană FOCUS. Mai multe despre toate acestea puteţi citi în articolul publicat în cadrul Programului Masonic Internaţional "Salvează Planeta".
Mesajul Marelui Maestru Templin a creat o reacţie în lanţ: pe diverse pagini de internet şi în diverse publicaţii este citat, făcându-se referire la mesajul său (GrenzWissenschaft-Aktuell, APOKRYPH, NÜRNBERGER NACHRICHTEN, Nachrichten, WELT ONLINE, Europäische Werte etc ), iar Green Peace Magazine din Germania publică un articol care face referire la poziţia Francmasoneriei Germane.
Agenţia de Presă Masonică din România salută această iniţiativă a liderului masonic de la Berlin, precum şi oricare alte iniţiative care vor avea ca finalitate reducerea degradării Marelui nostru Templu Natural, care este Planeta Pământ!

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica