A 128-a Aniversare a Marii Loji din Peru

vineri, 9 aprilie 2010

Ţinuta Solemnă de aniversare a celor 128 de ani de la Fondarea Marii Loji din Peru a avut loc în data de 25 martie 6010, ocazie cu care au fost instalaţi şi noii demnitari, împreună cu Marele Maestru şi Marele Maestru Adjunct.



Prea Respectabilul Frate Ángel Jorge Clavero, Mare Maestru al Marii Loji a Argentinei şi Preşedinte al Zonei a VI-a a Confederaţiei Masonice Interamericane, a felicitat pe noul Marele Maestru din Peru, Prea Respectabilul Frate Víctor Augusto Ravines Alfaro, şi a mulţumit pentru faptul că a fost numit Membru de Onoare al acestei Mari Loji.



Pre Puternicul Frate Miguel Atala Herrera, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu de Grad 33° pentru Republica Peru, a urat noilor demnitari şi Marelui Maestru succes în această mandat masonic.

Marele Maestru Ángel Jorge Clavero a conferit Marelui Maestru Víctor Augusto Ravines Alfaro, un cadou pentru cei 128 de ani împliniţi de Marea Lojă din Peru.



Prea Respectabilul Frate Rudy Barboza Levy, Mare Maestru al Marii Loji din Bolivia a conferit distincţii noului Marel Maestru din peru, în numele Marii Loji pe care o conduce.



Fratele Manuel Manrique Ugarte, Mare Maestru din Trecut al Marii Loji din Peru, cel de la care a fost preluat Ciocanul, a primit din partea Marelui Maestru al Boliviei o distincţie.



Prea Respectabilul Frate Rubens Ricardo Franz, Mare Maestru al Marelui orient din Santa Catarina - şi Vicepreşedinte al COMAB, a oferit o plachetă Marelui Maestru Ravines Alfaro.


Prea Respectabilul Mare Maestru Ignacio Mendoza Unzaín, Mare Maestru din Trecut al Marii Loji Simbolice din Paraguay, a conferit Marelui Maestru din Peru tradiţionalul cadou.

 
 
 

Masonic Press Agency

Masonic Times

Agencia de Prensa Masónica

DIARIO MASÓNICO

Agência de Imprensa Maçônica